Romas president bötfälls efter fontänbadet

FOTBOLL

Romas president James Pallotta firade Romas historiska vändning mot Barcelona med att bada i fontänen på Piazza del Popolo i Rom.

Nu bötfälls presidenten med 500 euro för sitt blöta firande.

Efter att ha förlorat med 4–1 i första mötet mot Barcelona på Camp Nou var det inte mycket som talade för att Roma skulle ta sig vidare till semifinal. Men klubben stod för en bragdartat vändning och vann returmötet med 3–0 och säkrade en historisk plats i semifinalen. Romas president, James Pallotta, var minst sagt lyrisk efter insatsen.

– Under mina fem år här har jag aldrig sett ett Romalag spela på samma sätt under 94 minuter. Vi dominerade mot Barcelona – det var helt otroligt, sa Pallotta till italienska Mediaset efter bragden.

Bötfälls på 500 euro

James Palotta firade avancemanget till semifinalen på ett minst sagt blött sätt. En överlycklig president filmades när han tog ett dopp, omringad av Roma-fans, i fontänen på Piazza del Popolo i Rom.

Nu rapporterar AP att Pallotta bötfälls på 500 Euro för sitt dopp i den historiska fontänen. Pallotta ska dock inte haft några problem med att betala böterna och har också bett om ursäkt till Roms borgmästare Virginia Raggi.

Semifinalerna till Champions League lottas under fredagen.

Jakten på guldskon – vem vinner 2018? 00:12
ARTIKELN HANDLAR OM