Misshandlades – av lagkamrat

Bröt näsan på hetsig träning

Här är träningsbråket som får Mellberg vs Ljungberg att blekna.

Karriären är i fara för Port Vales Doug Loft, 27 – efter att han misshandlats av lagkamraten Daniel Jones, 27.

– Doug är chockad efter det som hänt, säger Lofts advokat Paul Dodds.

Det händer emellanåt att spelare brakar ihop på träning. Ni kanske minns det mest kända svenska fallet när Olof Mellberg och Fredrik Ljungberg rök ihop under VM 2002.

Men den incidenten framstår som ett kramkalas om vi jämför med skandalscenerna som utspelade sig på League One-laget Port Vales träning.

”Har lämnat Port Vale”

Doug Loft bröt käken, kindbenet och näsan efter ett hetsigt bråk med Daniel Jones, rapporterar The Sun. Loft blir borta resten av säsongen och riskerar men för livet, Jones har fått sparken.

”Försvararen Daniel Jones har lämnat Port Vale med omedelbar verkan. Vi har inga ytterligare kommentarer för tillfället”, säger Port Vale i ett uttalande på klubbens hemsida.

”Kan inte uteslutas”

Port Vales boss Micky Adams har bekräftat för lokalradion att Doug Loft är oskyldig till att bråket startade. Loft överväger nu civilrättsliga anklagelser mot Jones.

– Det är inte prio ett, han fokuserar på att få bästa medicinska hjälp så att han kan komma tillbaka till spel så fort som möjligt. Men med tanke på skadorna kan inte rättsliga påföljder uteslutas, säger Doug Lofts advokat Paul Dodds till The Sun.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN