AIK Fotboll

Pepprades med frågor på möte med klubbarna

Av: 

Robert Laul

FOTBOLL

Förbundets senior advisor kring Friends Arena, Sune Hellströmer, pepprades med frågor vid ett möte med allsvenskans och superettans klubbar i går.

– Vad som sades håller vi internt inom fotbollsfamiljen, säger Hellströmer till Sportbladet.

Sune Hellströmer.
Sune Hellströmer.

Intresseorganisationen Svensk elitfotboll, Sef, hade bjudit in Sune Hellströmer till mötet för svara på elitklubbarnas frågor och stilla deras oro angående nya nationalarenans skenande ekonomi.

Efteråt var Sef-ordförande Lars-Christer Olsson nöjd.

– Vi fick svar på de frågor vi ställde. Klubbarna köper att SvFF har ambitionen att minska ägandet i både driftsbolaget och fastighetsbolaget. Vi hade en bra diskussion och jag uppfattar det som att alla klubbar var nöjda, säger Lars-Christer ­Olsson.

Sune Hellströmer ville efteråt inte gå in i på vilken information han lämnade ut.

”Kan hantera det”

Enligt driftsbolagets vd Thomas Perslund kommer det att ta två-tre år innan första normala verksamhetsåret med positiva siffror. Kan fotbollen hantera så många år av förluster ytterligare?

– Låt mig säga så här: Vi kan hantera vår situation. Jag är inte orolig men det krävs ett intensivt arbete, säger ­Sune Hellströmer.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

AIK Fotboll