”Truppen inte stor nog att hantera skadorna”

FOTBOLL

Liverpool-tränaren beklagar sig efter historiska förlusten

Foto: Ser tunt ut där ute.

Liverpools trupp är inte stor nog.

Det anser Brendan Rodgers, som beklagar skadorna på Daniel Sturridge och Philippe Coutinho.

– Med all respekt är truppen inte stor nog att hantera att två så stora spelare saknas, säger Rodgers.

Ett Liverpool utan Daniel Sturridge förlorade för första gången i sin klubbhistoria mot Hull City i går när man föll 1-3. Den engelska landslagsanfallaren blir borta sex till åtta veckor med en fotledsskada.

Som lök på laxen tvingades tränare Brendan Rodgers även att inleda matchen med Philippe Coutinho på bänken då denne stukat fotleden under träning förra veckan.

När Rodgers ska förklara bakslaget mot Hull är han inne på just skadorna. Trots att klubben spenderade drygt 500 miljoner kronor och plockade in åtta spelare under sommaren menar Rodgers att han inte har truppen för att klara av skadorna.

”Väldigt bra spelare”

– Det råder inga tvivel om att det finns kvalitet i vår trupp. Men med all respekt är den (truppen) inte stor nog att hantera att två så stora spelare saknas, säger Liverpool-tränaren enligt The Guardian.

Efter en stark start på säsongen har Liverpool nu bara vunnit en av sina senaste fyra ligamatcher. Nu väntar dock två hemmamatcher mot bottenlagen Norwich och West Ham.

– Två väldigt bra spelare (Sturridge och Coutinho) som har varit väldigt effektiva för oss är borta. Den här perioden kommer att testa oss, säger Rodgers.

ARTIKELN HANDLAR OM