Zlatan Ibrahimovic

Här rehabiliterar Zlatan i Sverige

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Stjärnan tränar i hemstaden

Zlatan Ibrahimovic är i Sverige för att rehabilitera sin lårskada.

På fredagen tränade 32-åringen på Swedbank Stadion.

Som Sportbladet skrev under torsdagen har Zlatan Ibrahimovic lämnat Paris för att resa hem till Sverige. 32-åringen skulle ha läkarundersökts i Paris på fredagen men undersökningen sköts upp då anfallaren istället valde att åka till Malmö.

Tränade i Malmö

PSG skrev på sin officiella hemsida att Zlatan har rest till Sverige för att få läkarvård, men enligt uppgifter till Sportbladet handlar det främst om privata skäl. Klart är att Zlatan nu fortsätter sin rehabilitering i hemstaden.

På fredagen tränade stjärnan på Swedbank Stadion i Malmö. I anslutning till arenan återfinns också Kulans Idrottsskadecentrum som drivs av landslagets sjukgymnast Rickard Dahan, tillika god vän med PSG-stjärnan.

Landslaget inblandat

Dahan bekräftade den 4 april att landslagets läkarstab finns med i arbetet kring Ibrahimovic rehabilitering av lårskadan.

– Jag har pratat med Zlatan om hur det känns men behandling och undersökning sköts från klubbhåll. De har ju väldigt kompetent medicinsk stab. Det är aldrig så att vi blandar oss i behandling. Vi fungerar som bollplank om det behövs och har en bra dialog med klubbarna. Så även i detta fallet.

Zlatan skadade låret i den första kvartsfinalen i Champions League mot Chelsea. Det är oklart när 32-åringen kan vara tillbaka i spel igen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic