Aguero: ”Majoriteten av spelarna är rädda”

Premier League hoppas vara igång 8 juni.

Men alla är inte lika positiva.

– Majoriteten av spelarna är rädda eftersom de har familj och barn, säger Sergio Agüero till El Chiringuito enligt BBC.

Under fredagen sitter Premier League-klubbarna i möte. Högst upp på agendan är inte helt oväntat möjligheten till en omstart av säsongen.

Är inlåst

Men Manchester Citys stjärna Sergio Aguero, 31, säger att många av spelarna – framför allt de med familjer – är rädda för att starta upp säsongen igen.

– Jag är rädd men jag är med min flickvän och går inte ut och träffar andra människor. Jag är inlåst i mitt hus så den enda personen jag skulle kunna smitta är min flickvän, säger han till argentinska tv-kanalen El Chiringuito.

– De säger att det är människor som har det utan att visa några symtom men som ändå kan smitta. Det är därför jag håller mig hemma. Kanske är jag sjuk utan att ens veta om det.

”Hoppas de hittar ett vaccin”

Agüero säger även att han och lagkamraterna kommer att vara nervösa och extra försiktiga när de återvänder till arbetet.

– När någon är sjuk kommer alla att tänka: ’vad är det som händer?’ Jag hoppas att de hittar ett vaccin snart så det här tar slut, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.