Veljko Birmancevic stannar i Malmö FF

Nyckelspelaren Veljko Birmancevic, 24, förlänger med svenska mästaren Malmö FF.

Det nya kontraktet sträcker sig till och med 2025.

– Vi har fantastiska supportrar och jag vill fortsätta fira titlar och framgångar tillsammans med dem, säger Birmancevic i ett pressmeddelande.

Följ ämnen i artikeln

Veljko Birmancevic stod för en fantastisk debutsäsong i Malmö FF och allsvenskan i fjol.

Förutom sina nio mål på 28 ligamatcher spelade den 24-årige serben en nyckelroll i Malmös väg till Champions League-gruppspelet. I den sista kvalomgången mot Ludogorets vann MFF med totalt 3–2, varav två av Skånelagets mål gjordes av Birmancevic.

24-åringens tidigare kontrakt med Malmö gällde till och med 2024. Nu har avtalet förlängts till 2025.

– Förra sommaren upplevde jag en av de bästa känslorna jag haft under hela mitt liv, när vi blev klara för Champions League. Vi har fantastiska supportrar och jag vill fortsätta fira titlar och framgångar tillsammans med dem, säger Birmancevic.

”Ett sätt att belöna honom”

Sportchefen Andreas Georgson ger sin syn på förlängningen.

– Veljko har kommit in i livet som MFF-spelare på ett fint sätt och redan levererat några minnesvärda insatser för oss, säger han och fortsätter:

– Förlängningen av hans kontrakt är ett sätt att belöna honom för det, men också för att skapa ett lugn kring honom så att han kan ta nästa steg i sin utveckling med fullt fokus på MFF.

Birmancevic.
Birmancevic.
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.