Mourinho: Pogba långtidsskadad

Foto: JASON CAIRNDUFF / X03805
FOTBOLL

Två veckor? Tolv veckor?

Osäkerheten kring Paul Pogbas skada har varit stor.

Nu indikerar José Mourinho att Manchester United-stjärnan kan komma att vara borta länge.

Så spelar Man United i Champions league 00:16

Sedan Paul Pogba skadade sig i Champions League-segern mot Basel den 12 september har frågetecknen runt fransmannen varit många. Ingen har med säkerhet kunnat säga hur allvarlig skadan är och allt från ett par veckor till flera månader har nämnts.

Så här långt har även José Mourinho valt att inte prata om skadans längd, men nu indikerar managern att Manchester United-stjärnan kan vara borta länge.

Ville inte prata om Pogba

På presskonferensen inför lördagens match mot Crystal Palace placerade portugisen Pogba i samma fack som Zlatan Ibrahimović och Marcos Rojo, båda fortfarande otillgängliga med korsbandsskador från förra säsongens slutspurt.

– Han är skadad. Han kan inte spela imorgon och det är en skada där jag inte kan ha samma förhoppningar som jag har med (Antonio) Valencia eller (Phil) Jones. Med dem hoppas jag se dem i träning och få positiva svar. När det gäller långtidsskador talar jag inte om dem. Så spelare som Ibra, Pogba, Rojo med mera - Dem pratar jag inte om, sa Mourinho.

Tidigare har Mourinho sagt att Rojo beräknas vara borta ytterligare ett par månader. Ibrahimović har han räknat bort för resten av året.

ARTIKELN HANDLAR OM