Galna presenten värd 80 miljoner

Beckhams gåva: Ett privatliv

Av: Patrik Brenning

Publicerad:
Paret Beckham.
Foto: Jonathan Short / TT / NTB Scanpix
Paret Beckham.

Vad ger du personen som har råd att köpa allt?

David Beckham satsar på ett privatliv.

David Beckham och Victoria Beckham är ett av världens mest påpassade par. När de två nu firar 20 år tillsammans har 42-årige David därför velat överraska sin fru med en en väldigt speciell present: En helt egen ö.

”Logiska steget”

– David vill ge henne ett privatliv i gåva och fira deras 20-årsdag på en plats där de kan slappna av fullständigt. De älskar att vara på Sir Richard Bransons Necker Island så för David var det här det mest logiska steget, citeras en anonym fastighetsexpert i Daily Star.

Enligt Daily Star spanar Beckham på tre olika alternativ: Sandy Cay i Bahamas (enligt uppgifter redan såld), Toad Hall Estate i Brittiska jungfruöarna och favoriten Bird Cay norr om Nassau.

Den sistnämnda ön har 7,6 kilometer sandstrand, en herrgård, ett stort gästhus och ytterligare fem stugor. Det ska dessutom finnas möjlighet att anlägga en privat golfbana på ön.

Foto: Google maps
Fastigheten på Bird cay.

God för 5,7 miljarder

Det som framförallt påstås tilltala Beckham är dock avskildheten då den enda möjligheten att nå ön är att flyga till Chub Cay norr om Bahamas för att sedan ta sig vidare till Bird Cay med båt.

Daily Star uppger att prislappen för landmassan norr om Nassau ligger på motsvarande 80 miljoner kronor. En liten summa för paret som uppges vara goda för omkring 5,7 miljarder kronor.

Zlatans egen ö – kostade 17,8 miljoner

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.