Första bilden på Zlatans knä efter operationen

Här befinner sig Ibra – veckan efter operationen

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic opererades den 28 april efter knäskadan han ådrog sig i matchen mot Anderlecht, 20 april.

Förutom en bild Zlatan själv lade upp efter operationen har det varit väldigt hemlighetsfullt kring fotbollsstjärnan.

Tills nu – när en restaurang i Pittsburgh lägger upp en bild på Zlatan där de tackar honom för hans besök under fredagskvällen.

”Kocken Antionio med den världsskände fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic på Senti. Tack Zlatan för att du tittade förbi! Vi önskar dig all lycka i din återhämtning”

Så skriver restaurangen Senti, i Pittsburgh på sin instagram. På bilden syns en leende Zlatan Ibrahimovic iförd förband och knäskydd på sitt skadade högerknä.

Innan restaurangen la upp bilden har bara en bild kommit ut på Zlatan efter hans operation. Den lade svensken upp själv, och föreställde hans lår, med läkarens signatur på. Till bilden skrev han ”Fixad, klar och starkare. Tack ännu en gång för stödet. Snart kommer vi att njuta av mitt spel tillsammans igen”. Vi vet ännu inte heller den exakta omfattningen på hans skada, och både Ibrahimovic och Manchester United har varit väldigt sparsamma med uttalanden.

”Så fint att se Zlatan leendes efter operationen”

Men vad det verkar är Zlatan alltså kvar i Pittsburgh, där han opererades för lite mer än en vecka sedan. Utifrån bilden att döma har han lämnat sjukhuset och är uppe på benen och går.

Tack så mycket för att du lägger upp denna bilden! Vilken fantastisk bild! Det är så fint att se Zlatan leendes efter operationen”, kommenterar ett fan bilden.

Zlatan inleder nu en lång rehabperiod som ska ta honom tillbaka till toppfotbollen.

ARTIKELN HANDLAR OM