Agenten: ”Han tror att han är kung”

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Fortsätter att tjafsa med Pep om Yaya Touré

Foto: TT

Pep Guardiola kräver en ursäkt annars får inte Yaya Touré någon mer speltid.

Agenten Dimitri Seluk ger inte vika – han går till ny attack.

– Guardiola vinner några matcher, sedan tror han att han är kung, säger Seluk enligt Sky Sports.

Agenten Dimitri Seluk gick till attack mot Pep Guardiola för två veckor sedan eftersom han tyckte det var fel att hans klient Yaya Touré inte fick speltid i Manchester City.

Pep Guardiola svarade:

– I dag tror agenterna att de är större än vad de är. Om du har ett problem med mig så kan vi prata. Han (agenten) måste be om ursäkt. Annars får han (Touré) inte spela, säger managern.

– Jag kan inte acceptera att varje agent pratar ut i media varje gång deras spelare inte är med. Jag vet hur mycket Dimitri Seluk älskar Yaya Touré. Men om han älskar honom så mycket så ska han visa det genom att be om ursäkt till Manchester City efter de uttalanden han gjorde i tidningarna.

”Kan säga vad jag vill”

Agenten Dimitri Seluk kryper inte till korset. Han är inte intresserad av att be om ursäkt i dagsläget.

– Guardiola vinner några matcher, sedan tror han att han är kung. Jag lever i Europa så jag kan säga vad jag vill, Guardiola kan inte hindra mig, säger Seluk enligt Sky Sports.

– Jag kommer att be om ursäkt till Guardiola om han ber om ursäkt för vad han gjorde mot Manuel Pellegrini. Om du är en gentleman händer inte den här typen av saker.

Men agenten anser att Guardiola ska be om ursäkt till fler personer än Pellegrini, som lämnade City inför säsongen.

– Han skrev ett nytt kontrakt förra året, sedan blev han ivägskickad när Guardiola kom dit. Pellegrini var en gentleman, säger Seluk och fortsätter:

– Guardiola behöver också be om ursäkt till Joe Hart. Det är inte rätt att komma till England och skicka iväg engelska spelare.

Redo att starta krig

Hart tvingades lämna City för Torino eftersom Guardiola värvade in Claudio Bravo från Barcelona.

– Om Guardiola vill ha ett krig så ska han få ett, säger Seluk.

– Pep vill inte ha spelare med stark personlighet. Han vill endast ha spelare som är rädda för honom och gör allt han vill. Det första han gjorde när han kom till City var att starta bråk med Yaya och Joe Hart, två av klubbens största spelare.

– När du kommer in i någons hus ska du behandla dem med respekt. Du ska inte gå in i någon annans hus och be dem att försvinna.

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM