Schack

”Använts som ett förhandlingskort”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Uppgifter: Hart rasande på Guardiola

Barcelona-målvakten Claudio Bravo har landat i Manchester för att skriva på för City.

Det lämnar en rasande Joe Hart som tredjemålvakt med endast en vecka på sig att hitta en ny klubbadress.

Enligt The Guardian utan något konkret erbjudande.

Joe Hart och hela de engelska landslagssupportrarna håller andan. Efter att ha varit given förstemålvakt i landslaget i sommarens i EM är Hart plötsligt på väg att bli tredjevalet i klubblaget Manchester City.

”Rasande på Guardiola”

Citys nye manager Pep Guardiola har spelat Willy Caballero före den engelska landslagsmålvakten och kommer inom kort även göra klart med Barcelonas Claudio Bravo. Det lämnar 29-årige Hart som tredjevalet med bara en vecka kvar på transferfönstret.

Enligt Daily Mail är Hart nu rasande på Guardiola då han menar att spanjoren hade bestämt sig för att ersätta engelsmannen redan innan förra säsongen avslutades. Enligt tidningen ska 29-åringen ha berättat för vänner att han tror att Guardiola använt honom som ett förhandlingskort där han vägrat sälja Hart tidigare för att inte riskera att pressa upp priset på 29-åringens ersättare.

Liverpool en räddningsplanka

Först efter att ha återvänt från EM och efterföljande semester informerades Joe Hart själv om Guardiolas beslut. Något som innebar att de stora lagen redan gjort klart med eventuella förstärkningar på målvaktsposten.

Everton och Sevilla har visat intresse för Hart men de förstnämnda klarar inte av engelsmannens lön på motsvarande 1,5 miljoner kronor i veckan och Sevilla ser istället ut att välja PSG:s Salvatore Sirigu som ny burväktare.
Daily Mail spekulerar i att Liverpool kan bli en räddningsplanka samtidigt som mer trovärdiga The Guardian skriver att Joe Hart i skrivande stund inte har något konkret erbjudande.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Djupanalys: Pep har hittat sin guldklimp

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Joe Hart

Manchester City

Premier League