”Vad i helvete håller de på med?!”

FOTBOLL

Ex-tränaren Stefan Hansson dementerar Zlatan-ryktena

I veckan skrev den italienska tidningen Tuttosport att Zlatan Ibrahimovic sägs vilja återvända till Juventus.

Tidningen påstod att Zlatan hade anförtrott sig till sin gamla Malmötränare Stefan Hansson – som nu dementerar uppgifterna starkt.

– Vad i helvete håller de på med?!, säger han till Expressen.

I veckan publicerade den Turinbaserade tidningen Tuttosport uppmärksammade uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic ville återvända till Juventus. Detta efter att de hade pratat med Zlatans gamla tränare i Malmö FF, Stefan Hansson, som de påstod hade talat med stjärnan om hans framtid.

Nu dementerar Hansson rubbet.

”Vad i helvete”

I en intervju med Expressen är han heligt förbannad.

– Vad i helvete håller de på med? De har förvrängt hela historien. Jag pratade med Zlatan för åtta-nio år sedan, säger han ilsket.

Hansson, som tränar det indonesiska laget Mitra Kukar, bekräftar att han har träffat en journalist från Tuttosport i Jakarta – men inte att han sagt vad de påstår.

– Italienaren från Tuttosport som jag pratade med har förvrängt hela historien. Det är bedrövligt att det blev sådana här proportioner när de hittar på vad jag har sagt. Vad i helvete sysslar de med?, säger Stefan Hansson.

Tuttosport har sedan nyheten kom gjort en påpasslig läsarundersökning där de frågar om läsarna vill se Zlatan i Juventus igen. Över 12 000 människor har enligt tidningen svarat på frågan och en överhängande majoritet – 86 procent – har svarat ja.

ARTIKELN HANDLAR OM