Mysteriet: Backarna brottas när Silva avgör

1 av 4
FOTBOLL

Nog var det lite för enkelt för Thiago Silva att ta sig upp för att nicka på hörnorna mot Chelsea.

Vid det avgörande nickmålet pekar Daily Mail på att John Terry brottades med Gary Cahill i stället för att markera brassen.

Underläge 1-2 i övertiden och goda råd var dyra. Då fick Thiago Silva komma upp ostört på en hörna och nicka in 2-2-målet som innebar att Paris SG – trots att ha spelat med 10 man i 90 minuter – var vidare till kvartsfinal i Champions League.

Men konfunderade engelsmännen som undrar hur Silva kunde få komma upp så pass ostört och nicka. Och de blir inte mindre konfunderade när de tittar på reprisbilderna.

Daily Mail uppmärksammar att John Terry brottades med sin mittbackskollega Gary Cahill i stället för att markera PSG:s brasse.

”Nådde fram till slut”

Resultatet blev att hörnan nådde över bägge Chelsea-backar och när Terry inte lyckades nå bollen hamnade den på Silvas panna.

”Terry brottas uppenbarligen med sin lagkamrat samtidigt som han försöker att röra sig mot Thiago Silva. Terry nådde till slut fram till Silva men vid den tiden hade brassen hoppat högt för att nicka hem matchen”, skriver tidningen.

Bilderna på den udda händelsen sprids just nu i sociala meder.

Chelsea-tränaren José Mourinho medgav efter matchen i går att laget spelat en dålig match.

– När ett lag inte kan försvara hörnor och släpper in två mål förtjänar laget inte att ta sig vidare.

ARTIKELN HANDLAR OM