Nu smäller det, Torres

FOTBOLL

Chelseas nyförvärv gör debut – och får akta sig för de gamla lagkamraterna

Foto: bildbyrån, getty
Fernando Torres tvingas stå öga mot öga med sina forna lagkamrater när han i dag gör debut för Chelsea.

Se upp, Nando – i dag smäller det!

Och det är Jamie Carragher som kommer att kapa dig.

Det är svårt att tänka sig en mer prestigefylld debut. Efter den infekterade övergången till Chelsea ska Fernando Torres i dag spela sin första match i den blå tröjan. Och han möter, förstås, de röda direkt.

Om du vill spela på hur det går är möjligheterna till synes oändliga. Hos bookmakern Paddy Power går det till exempel att tippa vem som tacklar 26-åringen först.

Reglerna är att det måste bli frispark för att det ska räknas och inte oväntat så är det är de hårda killarna som har lägst odds.

Om veteranen Jamie Carragher går in och trycker till Torres får du som spelade bara tillbaka din insats gånger två och en halv. Om någon av mittbackarna Skrtel eller Kyrgiakos gör sig skyldiga får du tre gånger pengarna.

Högre odds då på spanjorens ersättare Luis Suarez som betalar 34 gånger för varje krona du satsar.

Kan smälla direkt

Men hur lång tid tar det då innan ”favoriten” Carragher tacklar 500-miljonersförvärvet?

Ja, antingen så smäller det direkt eller så dröjer det länge, att döma av spelbolagens listor.

Oddset för att Liverpoolförsvaren inte gör sig skyldig till någon Torres-frispark i första halvlek är 4/5, det vill säga 1,8 gånger din satsning.

Betta på rött kort

Men enligt spelbolaget så är det också sannolikt att Carragher går in och markerar direkt mot sin gamle lagkompis: spelar du på att det händer inom de tio första minuterna får du tillbaka beskedliga 3,75 gånger insatsen.

Fast du ville bli rik, sa du?

Okej. Betta då på att någon spelare går in så hårt mot Torres att domaren plockar upp det röda kortet direkt. Om det händer får du tillbaka din satsning gånger 34.

ARTIKELN HANDLAR OM