Uppgifter: Hammarby värvar dubbelt

avEmelie Fredriksson, Erik Wallskog, Frida Fagerlund

FOTBOLL

Erkan Zengin är helt klar för en återkomst i Hammarby enligt Expressen.

Innan torsdagsmorgonens träning kommer Bajen ha presskonferens på Tele2 Arena och där väntas 32-åringen presenteras.

Under samma presskonferens kommer även värvningen av Nikola Djurdjic offentliggöras, en övergång Sportbladet rapporterade om i februari.

Erkan Zengin bröt nyligen sitt kontrakt med turkiska Eskisehirspor och direkt efter att han själv meddelat det på Twitter hintade han om nästa klubbadress.

Next stop Stockholm”, skrev han i ett inlägg.

Nu avslöjar Expressen att yttermittfältaren återvänder till Hammarby, som han lämnade 2009.

Kontrakt till sommaren

Enligt tidningen ska han ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen och kommer att ansluta till laget inom kort, samtidigt som Bajen-mittfältaren Gershon Koffie kan vara på väg bort.

Zengins kontrakt ska gälla fram till sommaren och väntas bli officiell i och med en presskonferens innan lagets torsdagsträning.

Enligt Fotbolldirekt är anledningen till att kontraktet inte är längre att Zengin krävt en sign on-bonus på fem miljoner samt en månadslön på 111 000 kronor, något som Bajen inte varit beredda att matcha.

Säkra källor till Sportbladet bekräftar också att Hammarby arbetar på att få till en övergång, men än så länge är ingenting klart.

Bosmanvärvning

Uppgifter till Sportbladet säger att torsdagens presskonferens kommer innehålla två spelarpresentationer. Förutom Zengin ska även övergången av den före detta Helsingborg- och Malmöanfallaren, Nikola Djurdjic offentliggöras.

Den 31-årige serben tillhörde senast Randers där han bröt sitt kontrakt i januari.

Spelschema Allsvenskan 2018 00:20
ARTIKELN HANDLAR OM