Nebojsa kan bli kvar i AIK

avDaniel Sjöberg

AIK vill ha kvar Nebojsa”

Foto: Nebojsa Novakovic.

När Rikard Norling fick sparken rasade Nebojsa Novakovic mot AIK.

Nu förhandlar han om en oväntad fortsättning i klubben.

– AIK vill gärna ha Nebojsa kvar i organisationen. Nu tittar vi gemensamt på hur ett uppdrag som fortsätter att utveckla Nebojsa och AIK, ska se ut i detalj, säger tf sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Nebojsa Novakovic var rasande när AIK:s styrelse valde att sparka Rikard Norling. Duon har jobbat tillsammans i flera år i Väsby och i AIK och när Norling försvann meddelade Novakovic att han också skulle gå.

– En person från styrelsen, som jag inte vill säga vem det är, ringde mig på förmiddagen och sa att Rikard inte kommer att träna laget nästa år. Det var första gången jag hörde att Rikard inte skulle få fortsätta, varför är det ingen som frågat mig tidigare vad jag tycker? Varför ringer de mig bara med beskedet utan att ha stämt av med mig, sa Novakovic till Sportbladet i tisdags.

”De pissar på mig”

– De pissar på mig. Det är som att jag kom till klubben i går och gick därifrån dagen efter. Jag har gjort mitt bästa för AIK hela tiden, mitt chipp-mål mot Barcelona och alla andra år i klubben betyder visst ingenting längre. All respekt är borta och jag skulle aldrig fullfölja det här jobbet bara för pengarna.

Nu meddelar AIK på sin hemsida att man trots detta sitter i samtal om framtiden. I morse gjorde Mikael Stahre sitt första träningspass som ny AIK-tränare. Utan Nebojsa Novakovic vid sin sida. Kanske blir det annorlunda i framtiden. Sportbladet.se har sökt Nebojsa Novakovic för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM