”Jag har inte ens pratat med dem”

avRobert Östholm

Oremo avfärdar ryktet om Malmö

Foto: Johan Oremo firar även i fortsättningen sina mål i Gefletröjan.

Gefles anfallare Johan Oremo uppgavs vara klar för Malmö FF.

Det var han inte – och enligt han själv har det inte ens funnits en diskussion.

– Det ligger ingen grund i det där, säger Oremo.

Gefleanfallaren Johan Oremo var innan säsongen ryktenas man. Djurgården och Helsingborg var två av klubbarna som pekades ut som ny adress för anfallaren – som dock valde att stanna i Gefle.

För en dryg vecka sedan startade transferspekulationerna igen när flera medier, bland annat SVT, slog fast att Malmö FF gjort klart med spelaren.

Oförändrat läge

Nu har Oremo själv uttalat sig om "affären" – som så här långt inte har bekräftats.

– Jag vet inte vart allt kommer i från. Det ligger ingen grund i det där, jag har inte ens pratat med Malmö och är absolut inte klar för dem, säger han till Gävle Nyhetsbyrå.

Han uppger att hans situation är precis som under fjolåret och att han har för avsikt att stanna i klubben, i alla fall som det ser ut just nu.

– Läget är precis som det var förra året. Kommer det in något anbud från någon klubb får man titta på det och fundera, men just nu är det Gefle som gäller, säger han.

Gefles tränare och sportchef Per Olsson har även han uttalat sig i ärendet.

– Det finns absolut ingenting att säga mer än att det är totalt felaktigt att Johan skulle vara k-l-a-r för Malmö FF. Han kanske försvinner men det är också fullt möjligt att han blir kvar hos oss hela den här säsongen ut, säger Olsson till Gävle Nyhetsbyrå.

ARTIKELN HANDLAR OM