”Sluta ring mig mitt i nätterna, Balotelli”

FOTBOLL

Balotellis förra flickvän har tröttnat på förföljelserna

1 av 6 | Foto: Komplicerad relation Hur ska det gå för Raffaella Fico och Mario Balotelli, och deras (?) barn?

Mario Balotelli verkar ha mer än en stundande ligapremiär att tänka på.

Åtminstone om man får tro hans gravida ex-flickvän Raffaella Fico som vädjar till City-stjärnan:

– Sluta ring mig mitt i nätterna.

Strålkastarljuset på Mario Balotelli dimmades ner efter hans minst sagt kraftfulla avtryck i EM tidigare i sommar. Men det slocknar aldrig.

I stället tog italienarens kärleksbryderier över sen hans ex, tillika italiensk utvikningsbrud, Raffaella Fico avslöjade att hon var gravid med Balotellis barn.

Något som City-anfallaren inte alls ville kännas vid och var inte sen med att skicka ut ett öppet brev där han krävde ett faderskapstest.

Paret gick skilda världar i april men enligt Fico skulle de försöka reparera relationen – något som Mario också ställde sig tveksam till.

”Måste ha ringt 30 gånger”

Men frågan är om rubrikmakaren från Palermo verkligen är så kylig som han vill verka.

– Jag vill göra en vädjan till Mario Balotelli: Sluta ringa mig i mitt i natten hela tiden. Låt mig få lite lugn och ro, jag vill att detta skall vara en lugn, fridfull graviditet", säger Raffaella Fico i italienska magasinet ”Diva e donna” enligt Gazetta dello Sport.

– Mario måste ha ringt mig över 30 gånger, jag trodde han ringde för att höra hur jag mådde. Men han skrek och kallade mig för olika namn. Jag tror att han försöker stressa upp mig, han vill förfölja mig.

Raffaella får också chans att reda ut det där med faderskapstestet.

– Det var förödmjukande att be mig göra det, jag vill bara få det överstökat. Men det kommer inte bli före barnet är fött, det skulle vara för riskfyllt nu, säger hon.

– Jag har aldrig trott att Balotelli ska överge sitt egna barn, han berättade alltid för mig att han blev övergiven som barn, så han vet vad det innebär.

Ställde in kryssning

Fico ska till och med ha ställt in sin semesterkryssning i sista minuten för ett besök hos gynekologen i stället.

Frågan är nu hur den här soppan påverkat ”Super-Marios” försäsongsuppladdning. Kanske får vi svaret när Manchester City premiärspelar på söndag hemma mot Southampton – om han nu är spelklar efter den ögoninfektion som stoppade honom från Italiens träningslandskamp i veckan.

ARTIKELN HANDLAR OM