”PSG överens med Zlatans ersättare?”

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Får kontrakt värt 292 miljoner

Foto: AP

Här är uppgifterna som ger Zlatan-ryktena ny energi.

Enligt franska radiostationen RMC är PSG överens med Napolis anfallare Edinson Cavani.

Ezequiel Lavezzis gamla radarpartner och en potentiell ersättare till Ibrahimovic.

Mino Raiola avfärdar mer eller mindre om att Zlatan Ibrahimovic är på väg till Juventus. Samtidigt uppgav Sky Italia natten till tisdag att Zlatan vill lämna PSG och att hans agent Mino Raiola jobbar aktivt för att få till en affär.

”Får 73 miljoner i årslön”

De påståendena får nu mer fart efter uppgifter om att Paris-klubben har kommit överens med Napolis anfallare Edinson Cavani. Enligt radiostationen RMC är parterna överens om ett fyraårskontrakt värt motsvarande 73 miljoner kronor om året.

Överenskommelsen ska ha nåtts efter ett möte i Paris och innebär att Cavani, enligt RMC, avfärdar intresse från Manchester City, Chelsea och Real Madrid. Det som ska ha övertygat 26-åringen att välja PSG är att hans nära vän och gamle radarpartner från Napoli Ezequiel Lavezzi redan finns i klubben.

Priset satt till 560 miljoner

Enligt RMC återstår nu för PSG att komma överens om köpesumman med Napoli som enligt en källa till radiostationen är redo att sälja.

– Det här är utan tvekan hans sista år här. Hans utköpsklausul är satt till 65 miljoner euro (knappt 560 miljoner kronor) men jag tror att klubben kan justera det något, säger källan.

PSG:s sportchef Leonardo förnekar för RMC att klubben är överens med Cavani.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1