Tumult efter spanska kvalfirandet

Det uppstod tumult på Hotel Sheraton i Stockholm när det spanska landslaget firade sitt EM-avancemang, skriver Expressen.

En 39-årig man, som var vän till de spanska spelarna, är nu polisanmäld misstänkt för misshandel efter att han nekats ta med kvinnor upp på spelarnas hotellrum.

– Jag kan bekräfta att det finns en anmälan om våld mot tjänsteman och misshandel, säger jourhavande förundersökningsledare Elias Sjöström till tidningen.

Spanien kvitterade på övertid mot Sverige på Friends Arena och säkrade därmed en plats i EM 2020.

Något som spelartruppen firade på VIP-klubben Bergmans på Stureplan i Stockholm.

Men efteråt uppstod tumult, skriver Expressen.

Flera spelare ska ha fortsatt efterfesten på lagets hotell, Sheraton, långt in på morgontimmarna. Men när spelarna och en vän till dem ville ta med kvinnor upp på rummen fick de nej av hotellets personal. Det slutade, skriver Expressen, med att en 39-årig vän till spelarna hamnade i bråk med en ordningsvakt som han ska ha skallat. Han ska även ha slagit en i personalen.

”Finns en anmälan”

Polis kallades till hotellet och personen är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och misshandel.

– Jag kan bekräfta att det finns en anmälan om våld mot tjänsteman och misshandel efter en incident på Sheratons adress i Stockholm, säger jourhavande förundersökningsledare Elias Sjöström som dock inte kan bekräfta om mannen sitter anhållen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN