Avslöjar: Kacaniklic klar för ny klubb

Alexander Kacaniklic var med och vann kroatiska cupen med Hajduk Split.

Men nu lämnar han klubben.

Enligt Sportbladets uppgifter är mittfältaren klar för AEL Limassol på Cypern.

Alexander Kacaniklic lämnade Hammarby för kroatiska Hajduk Split i februari förra året.

Då stod klubben inför ett tränarbyte och bara knappt två månader efter att mittfältaren skrivit på tog Jens Gustafsson över som ny tränare för klubben.

Kacaniklic var också ordinarie till en början men en segdragen skada tvingade spelare till operation och efter det blev det sporadiskt med speltid och ytterligare ett tränarbyte.

Svensken var dock med om att vinna cuptitel med Hajduk Split förra säsongen och det blev sammanlagt 24 matcher, två mål och en framspelning för spelaren under sin tid i klubben.

För några fler matcher blir det inte i Hajduk Split för svensken.

Enligt Sportbladets uppgifter kommer nu svensken bryta kontraktet med klubben och är istället bara detaljer från att bli klar för AEL Limassol på Cypern.

Klubben ska vara måna om att få in spelaren i sommar och en övergång ska i princip vara klar. Händer inget oförutsett presenteras Kacaniklic också som klubbens senaste nyförvärv inom kort.

Alexander Kacaniklic, här i Hammarby.
Alexander Kacaniklic, här i Hammarby.
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.