Herrlandslaget i fotboll

Kiese Thelin saknas på landslagets träning

Av: 

Michael Wagner

FOTBOLL

Dag två på landslagssamlingen med träning på Friends.

Då saknades på nytt Isaac Kiese Thelin, 29.

Anfallaren kör rehab, meddelar landslagsledningen.

När landslaget inledde VM-kvalsamlingen inför mötena hemma på Friends mot Kosovo, lördag, och Grekland, tisdag, var det många spelare som bara tränade lätt under första passet under gårdagen.

Malmö FF:s Martin Olsson fanns inte med alls efter en skada mot Mjällby i helgen och Isaac Kiese Thelin, Bani Yas i Förenade Arabemiraten, avbröt träningen efter 45 minuter med en skadekänning.

När onsdagens träning inleddes på Friends fanns Martin Olsson med efter gårdagens vila.

Olsson använde ett ansiktsskydd under träningspasset efter smällen mot huvudet mot Mjällby. Ett skydd som vänsterbacken inte var speciellt bekväm med.

Isaac Kiese Thelin deltog inte alls i träningen . Bani Yas-anfallaren saknades på nytt efter att ha klivit av tisdagens träning med en skadekänning i baksidan av låret.

– I dag tränar samtliga spelare förutom Isaac Kiese Thelin som kör rehab, meddelar landslagets presschef, Jakob Kakembo Andersson.

Victor Nilsson Lindelöf har inte heller anslutit till landslaget från England. Mittbacken och landslagskaptenens hustru Maja är höggravid och väntar parets andra barn.

Träningen innehöll tvåmålsspel på olika planstorlekar, men det var svårt att uttyda någon tilltänkt startelva (som ändå borde vara rätt given). Albin Ekdal och Kristoffer Olsson spelade ihop centralt i det ena laget, i övrigt var det blandat i lagdelarna.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

C More

Publisert:

LÄS VIDARE

Zlatans present till Zlatan – en ny Ferrari

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Herrlandslaget i fotboll

VM-kval i fotboll

Isaac Kiese Thelin

Martin Olsson

Victor Nilsson Lindelöf