Zlatan på husjakt i Stockholm

FOTBOLL

Tittade på åttarummare värd 45 miljoner

I mars köpte Zlatan Ibrahimovic ett jättehus på Resarö i Stockholms skärgård.

I går var han i Stockholm och tittade på ett hus på Östermalm, ett lyxhus som är till salu för 45 miljoner kronor.

– Han var där inne i 40 minuter, säger en källa till Sportbladet.

Zlatan syntes på flera platser i Stockholm i går. Bland annat var han i Lärkstan, en av de mer exklusiva delarna av Östermalm.

Enligt uppgift till Sportbladet var han inne i den lyxiga fastigheten Tofslärkan 11, ett unikt hus som inte varit till salu på 40 år. Men nu kan eventuella spekulanter slå till.

Har redan sommarhus

Utropspriset är 45 miljoner kronor för 560 kvadratmeter.

Redan för ett par månader sedan köpte Zlatan Ibrahimovic ett stort sommarhus på Resarö norr om Stockholm. Enligt obekräftade uppgifter till Aftonbladet betalade Zlatan mellan 12 och 14 miljoner kronor för det huset.

Där är han granne med Olof Mellberg och enligt säljaren lär Zlatan bli nöjd med det huset:

– Jag tror han ska trivas bra. Det här är ett härligt hus, sa säljaren när affären var klar.

Krog på Stureplan

Under dagen syntes Zlatan även i andra delar av Stockholms innerstad. Bland annat var han inne på krogen Sturehof vid Stureplan, drygt 1,5 kilometer från 45-miljonershuset i Lärkstan.

Samtidigt som Zlatan var i vårvarma Stockholm fortsatte turerna kring Zlatans vara eller icke vara i Barcelona. Barcelonas klubbpresident Joan Laporta uttalade sig i går för Sky Sports:

– Värvningen av David Villa påverkar inte Ibras framtid. Ibra är inte till salu. Han är en mycket högt värderad spelare och jag vet att coacherna litar på honom.

ARTIKELN HANDLAR OM