Hedman redo för debut i dag

FOTBOLL

Uttagen till Chelseas cupmöte mot Wycombe

I lördags skulle Magnus Hedman ha debuterat för Chelsea, men då satte en vadskada stopp för planerna.

Debuten kan ske i kväll i stället.

Mot Wycombe i ligacupen.

Foto: ap
Återställd Magnus Hedman är spelklar efter sin vadskada och nu talar mycket för att han gör sin första match i Chelseamålet.

Magnus Hedman har gjort bra ifrån sig på Chelseas träningar och den färgstarke tränaren José Mourinho flaggade för att svensken skulle spela från start i lördags mot League 2-laget Macclesfield i FA-cupen, men så blev det inte. Magnus Hedman kände av en efterhängsen vadskada och den drömchansen gick om intet. En ny chans kommer kanske i dag.

Hilario konkurrent

Enligt uppgifter är Magnus Hedman friskförklarad och han finns också uppsatt på Chelseas laguppställning till matchen mot League 2-laget Wycombe i ligacupen. Han konkurrerar om platsen mellan stolparna med portugisen Henrique Hilario, som också är uttagen och först i dag får vi veta vem av dem som spelar.

Tränaren José Mourinho har nämligen för vana att aldrig meddela det definitiva laget förrän en timme innan avspark.

Klart är att Chelsea kommer till match i Wycombe med ett reservbetonat lag. Anfallsstjärnan Didier Drogba och försvararen Ricardo Carvalho är avstängda. Carlo Cudicini, Petr Cech, Joe Cole, John Terry, Khalid Boulahrouz och Arjen Robben är alla skadade.

”En enorm lagmoral”

– Wycombe har en enorm lagmoral och klubben har inte haft tur på vägen. Laget har mött Fulham och Charlton borta och vunnit. Det säger allt, säger José Mourinho till Chelseas hemsida.

Sportbladet har sökt Magnus Hedman för en kommentar – utan framgång.

Wycombe Wanderers

Patrik Thornéus

ARTIKELN HANDLAR OM