”Torres blåste alla”

Av: Patrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Aldridge: Mitt barnbarn är äcklad av honom

Fernando Torres.
Foto: GETTY IMAGES
Fernando Torres.

Fernando Torres har fått hård kritik efter övergången från Liverpool till Chelsea.

Liverpool-profilen John Aldridge är den senaste att döma ut spanjoren.

– Torres blåste klubben och fansen, säger Aldridge till Daily Mail.

Under transferfönstrets sista dag vände Fernando Torres Liverpool ryggen och blev istället Premier Leagues dyraste spelare någonsin när han skrev på för Chelsea. Övergången har väckt starka känslor hos Pool-fansen och 26-åringens agerande kritiseras hårt av Liverpool-profilen John Aldridge.

”Lurade alla”

– Torres är helt enkelt en legosoldat som har lämnat för en större lönecheck. Liverpools fans stod vid hans sida den här säsongen. De kom på ursäkter för hans dåliga insatser, om att hans skador fortfarande påverkade honom. Men hela tiden verkar Torres ha lurat klubben och fansen, säger Aldridge.

52-åringen är född i Liverpool och starkt förknippad med klubben. Han ersatte 1987 Ian Rush i lagets anfall och är numera involverad i klubbens supporter-lag. Trots Torres kvalitéer anser Aldridge att Pool gjorde rätt som sålde stjärnan.

”Det var inte äkta”

– När han väl lämnade in sin transferbegäran var det rätt att släppa honom. Det finns ingen poäng i att behålla någon som inte vill vara kvar. Mitt femåriga barnbarn vägrade att ta på sig sin Torres-tröja i helgen eftersom han var äcklad av honom, säger Aldridge.

– Torres pratade om hur mycket det betydde för honom att spela för Liverpool. Han verkade omfamna Liverpools värdegrunder men nu vet vi att han inte menade det. Det var inte äkta och jag är säker på att han kommer säga samma saker om Chelsea nu.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN