Allsvenskan i fotboll

Dulee nära Maccabi

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

På plats för läkarundersökning

Foto: lämnar snart aik Dulee Johnsons tid i AIK verkar vara över, en transfer till Maccabi Tel Aviv är nära förestående.

Dulee Johnsson är nära en flytt till Maccabi Tel Aviv. Han har rest till Holland där den israeliska klubben är på träningsläger.

– Vi har gett honom tillåtelse att åka ner, säger sportchefen Ola Andersson till sportbladet.se.

I dag blev Khari Stephenson klar för norska Ålesund och nu tycks näste mittfältare vara på väg bort från AIK. Dulee Johnson är på plats nere i Holland där där han träffar representanter för klubben Maccabi Tel Aviv och genomgår en läkarundersökning. Det talar för att bara detaljer återstår innan en övergång är klar.

– Så vitt jag vet är han i väg och träffar en klubb. Om det är nära eller inte vill jag inte kommentera, säger AIK:s sportchef Ola Andersson.

Kan få möta Boateng

AIK ser därmed ut att förlora en av sina mest tongivande spelare. Maccabi Tel Aviv har varit på jakt efter Johnson tidigare. För två år sedan nobbade AIK ett anbud från klubben. Maccabi Tel Aviv slutade på sjätte plats i ligan förra året. Vann gjorde Derek Boatengs Beitar Jerusalem. Nu kanske Dulee Johnson snart gör sin gamle lagkamrat sällskap i ligan.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsvenskan i fotboll

AIK

AIK Fotboll