Real Madrid körde över Milan

FOTBOLL

5-1 till spanjorerna efter två mål av Ronaldo

Real Madrid hade en trevlig kväll på Yankee Stadium i New York.

De spanska mästarna besegrade Milan med hela 5-1 efter bland annat ett kanonmål av Angel di Maria.

– Vi avslutade vår USA-turné med en tung förlust, konstaterade Milan-tränaren Massimiliano Allegri efter matchen.

De spanska mästarna Real Madrid och de italienska jättarna Milan drabbade samman på Yankee Stadium i New York igår kväll. Där var det tydligt att spanjorerna låg långt före i sina förberedelser inför säsongen. Angel di Maria inledde målskyttet efter 25 minuter med en volleykanon utanför straffområdet. Robinho kvitterade sedan åtta minuter senare. Resultatet 1-1 stod sig också halvleken ut. Sedan var det bara ett lag på planen.

”En tung förlust”

Cristiano Ronaldo prickade in 2-1 och 3-1 inom loppet av sexton minuter innan Sergio Ramos och Jose Callejon fastställde slutresultatet till 5-1 med varsitt mål. Efter matchen erkände Milan-tränaren Massimiliano Allegri att Real var bra, men att Milan trots allt haft ett bra läger i USA.

– Vi avslutade vår USA-turné med en tung förlust, men med vetskapen om att vi jobbade bra under en längre tidsperiod. Ur den här synvinkeln måste man påpeka att Real Madrid är före oss i sina förberedelser. De är vidare ett stabilt lag och vi kan inte förneka att de har utmärkta spelare med massor av kvalitet, säger han till Milans hemsida efter matchen.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga