Suarez avslöjar sin nya målgest

FOTBOLL

Pressas av ung Liverpool-supporter i te-dränkt intervju: ”Men den är bara tillfällig”

Premier Leagues hetaste spelare tog en te-paus med en av klubbens yngre supporter.

Det slutade med att Luis Suarez avslöjade anledningen till sin nya målgest, tvingades sjunga en sång och blev tunnlad på köpet.

Tidigare har bland annat Steven Gerrard blivit grillad av Liverpools frågvise supporter Finn, tio år. Efter höstens osannolika succé med tio mål bara under kalendermånaden december var det Luis Suarez tur.

”Inte hunnit tatuera mig”

Efter att ha bränt en dryg minut av intervjun på att dricka te tog den lilla reportern ton. Då förklarade Suarez bland annat sin målgest där han genom åren vevat med händer och kysst handleden, sin ring och till sist tre av sina fingrar.

– Ringen är för min fru och handleden för min dotter (där hennes namn Delfina är tatuerat). Sedan har jag inte fått någon (tatuering) för Benjamin ännu (sonen född den 26 september). När jag gjort en ny tatuering kommer jag inte göra så mer men nu kysser jag ett för min fru och två för mina två barn. Därför kysser jag tre fingrar, säger Suarez.

26-åringen har dock inga planer på att kopiera anfallspartnern Daniel Sturridges målgest-dans.

Sjunger sin sång

– Jag kan inte göra den. Jag älskar honom för när man var barn och såg många målgester tänkte man att när jag spelar på topp ska jag göra min målgest. Daniel föredrar dans. Det är bra.

Efter att ha hyllat Sturridge tvingas Suarez också avge ett löfte för den lille Liverpool-fanatikern. Att göra sitt allra, allra bästa för att vinna Premier League.

– Det är min dröm. Jag hoppas vinna ligan eller en annan stor trofé med Liverpool. Det är min dröm. När jag vinner det kommer jag tänka på min familj och sen på dig för att du sa det.

Intervjun avslöjas sedan med att Suarez tvingas sjunga sin egen läktarsång och sedan utstå en så kallad ”nutmeg”, kort och gott en tunnel, från tioåringen.

Se hela intervjun (Obs: Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM