Svenskens semesterbild uppskattas inte av sportchefen

Foto: Instagram
FOTBOLL

Marko Mitrović sitter fast i frysboxen hos danska Sönderjyske.

Svensken är just nu därför i Dubai för att göra klart med ny klubb, men 25-åringens Instagram-uppdateringar från resan upprör hans danska arbetsgivare.

– Signalerna han sänder med bilden är inte de bästa, säger klubbens sportchef Hans J Haysen till tidningen JydskeVestkysten.

Som tonåring var Marko Mitrović ungdomsproffs i Chelsea och sågs som potentiell framtida svensk landslagsman. 2012 lämnade han London och sedan dess har karriären gått utför.

I januari förra året skrev Malmösonen på för Sönderjyske i den danska superligan men trots att han har ett och ett halvt år kvar på kontraktet är han nu på väg att lämna klubben.

Semesterbild

Speltiden hos danskarna har varit knapp och samtidigt som Sönderjyske nu är på träningsläger i Turkiet har Mitrović fått tillåtelse att resa till Dubai för att skaffa en ny arbetsgivare. Men uppdateringar på svenskens Instagram väcker nu reaktioner.

Där ses han sitta på en soldränkt strand och njuta av en cocktail samt tilltugg. En bild som Söndejyskes sportchef, Hans J Haysen, inte uppskattar.

– Jag vet att han för en dialog med klubbar därnere, så jag trodde självklart att alla bitar fallit på plats när jag såg bilden, säger Haysen till tidningen JydskeVestkysten.

”Inte särskilt genomtänkt”

Men så var inte fallet. När sportchefen ringde till Mitrovićs agent för att önska lycka till i framtiden fick han veta att svensken inte hittat någon ny klubb utan fortfarande tillhör Sönderjyske.

– Jag trodde att han firade en övergång. Jag ser nästan inte att bilden kan tolkas på något annat sätt. Helt ärligt så tycker jag inte den är särskilt genomtänkt. Vi hoppas att allting löser sig mycket snart, säger Haysen.

ARTIKELN HANDLAR OM