Svaret till Zlatan: ’Jag ringer i kväll’

Ancelotti lovordar Zlatan efter utspelet

avAndreas Käck

Zlatan Ibrahimovic flörtar med Napoli.

Nu svarar Carlo Ancelotti.

– Jag ska ringa honom i kväll, säger tränaren.

Zlatan Ibrahimovic sitter på utgående kontrakt med LA Galaxy och just nu verkar svenskens framtid osäker. 38-åringen har flaggat för att söndagens slutspelsmatch mot Minnesota kan bli hans allra sista – men även ställt dörren på glänt gällande en flytt tillbaka till Europa.

– Efter att ha sett dokumentären om Maradona skulle jag nästan vilja testa på Neapel. Kanske reprisera det Diego gjorde. Med mig skulle San Paolo (Napolis hemmaarena) alltid vara fullsatt och Carlo Ancelotti (tränaren) är fantastisk. Men det slutgiltiga beslutet beror på flera aspekter, sa han till Gazzetta dello Sport.

”Ska ringa honom”

Efter Napolis 2-0-seger mot Hellas Verona på lördagskvällen fick den italienska storklubbens tränare, Carlo Ancelotti, bemöta ”Ibras” utspel.

Då besvarades kärleken.

– Jag ska ringa Zlatan i kväll och säga att vi väntar på honom, säger Ancelotti, med glimten i ögat, enligt italienska medier.

– Jag följer ”Ibras” framfart i MLS med stor entusiasm och vet att han har gjort 30 mål på 29 matcher den här säsongen. I morgon, efter jag pratat med honom, ska jag berätta hur samtalet gick…

Napoli har inlett säsongen stabilt och ligger fyra i tabellen efter åtta omgångar.

Sportbladet sänder Minnesota-LA Galaxy i samarbete med C More, som sänder alla matcher från Serie A, La Liga och MLS. Matchen spelas 02.30 natten mot måndag.

ARTIKELN HANDLAR OM