Svenska spelarna om chanserna i VM

Lottas från tredje seedningsgruppen

avJohan Flinck

FOTBOLL

MILANO. VM-platsen är klar.

Men Blågult är inte klara.

– Vi kan göra bra saker i Ryssland, säger Emil Forsberg.

Lyckan var förstås total efter miraklet i Milano och de svenska landslagsspelarna lämnade San Siro för att fira i den italienska natten.

Men några av spelarna kunde också titta framåt mot ett VM i Ryssland.

Sverige kommer med allra största sannolikhet hamna i seedningslinje tre av fyra inför VM-lottningen den 1 december i Ryssland

”Ingen kommer underskatta oss”

– Många motståndare har fått en otrolig respekt för oss efter det här och ingen kommer att underskatta oss i VM, säger Andreas Granqvist.

Vad kan Sverige hitta på i VM då?

– Det återstår att se. Nu har vi slagit ut både Holland och Italien och besegrat Frankrike. Det säger lite grann. Vi är oerhört laddade inför Ryssland, säger Emil Forsberg.

– Gör vi rätt saker så är vi extremt svåra att slå. Sedan har vi några spelare som kan göra det lilla extra och då vinner vi matcherna, säger Mikael Lustig.

”Blir bättre till sommaren”

Victor Nilsson Lindelöf:

– Vi har visat i de här kvalmatcherna att vi kan göra väldigt mycket. Vi kan nog göra bra saker i Ryssland.

– Jag tror att vi bara kommer att bli bättre till sommaren; få ihop sammanhållningen ännu mer. Vi har visat hur mycket man kan göra på fotbollsplanen tillsammans. Det kan bli en väldigt rolig sommar. Jag hoppas att vi kan göra bra saker där också, säger mittbacken från Manchester United.