Guidetti bryter tystnaden: Har varit väldigt jobbigt

Foto: AFP
FOTBOLL

John Guidetti har sågats och hånats efter förlusten mot Manchester United.

Anfallaren själv berättar på sociala medier att matchen plågar honom.

”De senaste 48 timmarna har varit väldigt jobbiga för mig. Jag kan inte sluta tänka på vad som kunde ha hänt...”, skriver Guidetti på Instagram.

Celta Vigo åkte ur Europa League mot Manchester United. I torsdags spelade den spanska klubben 1–1 på Old Trafford och fick lämna turneringen efter totalt 1–2.

Under – och efter – matchen på Old Trafford var John Guidetti i fokus.

Först för en situation som slutade med att han fick Eric Bailly utvisad. Sedan för en miss i slutskedet. Han blev rejält omskriven, det var hån och sågningar – samt att det fanns en del som försvarade honom efter sena missen.

”Jag kan inte sluta tänka”

Nu har Guidetti skrivit om sina känslor på Instagram:

”De senaste 48 timmarna har varit väldigt jobbiga för mig. Jag kan inte sluta tänka på vad som kunde ha hänt...men sådan är fotbollen. Ibland vinner du, ibland förlorar du. Det gör otroligt ont, men de säger att tid läker alla sår, så vi får hoppas att det är sant.

Jag vill även säga att jag är stolt över laget och fansen, samt mig själv. Det har varit en fantastisk resa. Den slutade inte som vi önskade, men vi gav allt vi hade och ingen kan begära mer av oss. Jag vill även gratulera Manchester United som är klart för final. Jag önskar dem allt gott i finalen.

Vi gråter allihop, men när tårarna har försvunnit är vi alla starkare!!! Tack för allt! #HALACELTA”

ARTIKELN HANDLAR OM