Fotboll

Nobbades av Chelsea – blev porrstjärna

Av: 

Jonatan Fast

FOTBOLL

”Jag upplever varje mans dröm, men min första kärlek kommer alltid vara fotboll”

Danny Mountain spelade med stjärnor som Joe Cole och Gareth Barry i Southamptons ungdomsakademi. Nu bor han i Hollywood och jobbar som porrskådis.

– Jag upplever varje mans dröm, men min första kärlek kommer alltid vara fotboll, säger Mountain till magasinet FourFourTwo.

Den 24-årige britten Danny Mountain (och nej, det är inget ”artistnamn”) sågs som en väldigt talangfull fotbollsspelare och följdes länge av både Chelsea, Arsenal och West Ham. Men han kom inte längre än till Southamptons ungdomsakademi. Sedan satte en våldsam tackling stopp för proffsplanerna.

Träffade sin flickvän under en filminspelning...

Men skadan öppnade andra dörrar. Genom sin flickvän, som var modell, fick Danny Mountain erbjudande om att börja spela in porrfilmer. Sagt och gjort: Mountain flyttade till Hollywood och blev tillsammans med porrstjärnan Eve Angelina under inspelningen av en film där båda medverkade.

– Jag jobbar med vackra kvinnor från måndag till lördag, men det bästa tiden på veckan är de 90 minuter fotboll jag får se på söndagen. Jag upplever varje mans dröm, men min första kärlek kommer alltid vara fotboll, säger Danny Mountain.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!