Jordan Henderson

”Jag behövde få lite tips av en boxare...”

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

Här tar Henderson hjälp efter Costa-bråket

Han tjafsade med Diego Costa – på och utanför planen.

Och Jordan Henderson tar det säkra före det osäkra.

”Jag behöver några tips efter att ha hamnat i några tjafs”, skriver Henderson på Instagram.

Det var i mötet mellan Liverpool och Chelsea på Anfield som Jordan Henderson och Diego Costa hamnade i luven på varandra. Båda var märkbart irriterade.

Henderson ville slå en snabb frispark, men Costa vägrade släppa taget om bollen och då blev Liverpool-spelaren arg. Då svarade Costa med att trycka skallen mot Henderson. Enligt brittiska Mirror fortsatte tjafset i tunneln – det uppges ha varit knuffar och svordomar.

”Riktigt bra”

Den 24-årige mittfältaren tränade nyligen tillsammans med brittiska boxaren Amir Khan. Liverpool-spelaren menar, med glimten i ögat, att han behöver det efter den senaste tidens incidenter.

”Det var riktigt bra att köra med @amirkingkhan i dag. En fantastisk man och det var bra att köra boxning med honom. Jag behöver en del tips efter att ha hamnat i en del tjafs”, skriver Henderson på Instagram.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Jordan Henderson

Diego Costa

Liverpool FC

Premier League