”Jag ska ringa upp journalisten”

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Hamrén dementerar bråket

Enligt norska VG stormade Erik Hamrén ut från presskonferensen efter 0-0-matchen mot Tromsö.

Helt fel säger Rosenborg-tränaren som förnekar hela dispyten.

– Jag har aldrig lämnat en presskonferens under min karriär. Jag ska ringa upp journalisten och prata med honom, säger Hamrén till Sportbladet.

Foto: Bildbyrån
Förbundskapten Erik Hamrén.

Enligt norska VG fick Erik Hamrén en fråga som han ansåg var respektlös och stormade ut från presskonferensen. En ren lögn enligt den svenske förbundskaptenen.

– Är något jag försöker göra så är det att visa respekt för journalister efter matcher, oavsett hur det gått. Jag ställer alltid upp och svarar på frågor och har aldrig lämnat en presskonferens, inte i går heller, säger Hamrén.

”En respektlös fråga”

Enligt VG kom en journalist med ett påstående om att 52-åringen använt 171 centimeter långe Anthony Annan i markeringsspelet på defensiva hörnor för att han är bra på fula tricks. Det ska ha ha fått svensken att tända till, skriver den norska tidningen.

– Jag vet inte vad han menade men jag tyckte att det var en respektlös fråga. Men journalisten bad om ursäkt och sedan var det inget mer med det. Det hände dessutom efter presskonferensen så jag har absolut inte lämnat någon presskonferens rasande. Det är galet.

Väldigt förvånad

Hamrén säger nu att han ska ta kontakt med den berörda journalisten på norska VG.

– Jag ska ringa upp journalisten och prata med honom. Jag är väldigt förvånad. Han bad om ursäkt och sedan skriver han ändå något liknande.

Publicerad: