Han kan ersätta Christiansen: Bollen är hos Malmö

avFredrik Jönsson

Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN

Anders Christiansen har lämnat Malmö FF.

Fouad Bachirou kan ersätta - Östersunds FK öppnar för affär.

– Fouad har sagt till mig att han vill spela i Malmö. Så jag har talat om för Malmö vad det kostar. Bollen är hos Malmö, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till Fotbollskanalen.

I dag blev det officiellt att Anders Christiansen, som har varit en av allsvenskans bästa spelare i två raka säsonger, lämnar Malmö FF. Han är klar för belgiska KAA Gent.

Ersättaren kan bli Fouad Bachirou.

I slutet av november skrev Kvällsposten att MFF ville köpa loss Bachirou från Östersunds FK. ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg blev rasande.

– Det där är patetiskt. Det vore omöjligt för han är inte till salu och vi kommer inte sälja någon i januarifönstret. Fouad kommer bara skratta åt det här ryktet, sa Kindberg till Sportbladet då.

”Jag lyckönskar bara Fouad”

Nu verkar Daniel Kindberg ha ändrat sig.

Fotbollskanalen har pratat med ordföranden som öppnar för att sälja Bachirou till MFF.

– Fouad har sagt till mig att han vill spela i Malmö. Så jag har talat om för Malmö vad det kostar. Bollen är hos Malmö, säger Daniel Kindberg.

– Jag lyckönskar bara Fouad. Han fyller 28 år och får väldigt mycket pengar nu. Det får vi respektera, vi är inte på den nivån och i den ligan att vi kan betala det. Jag kan bara lyckönska honom.

ARTIKELN HANDLAR OM