Chockbilderna på Rooney – så blev han ett vrak

FOTBOLL

Från stjärna till lodis – här är Uniteds mardröm

LONDON. Fergusons mardröm fångad på bild: Rooney, skäggig och överviktig.

Nu ska Manchester United köpa in fler anfallare för att underlätta för stjärnpelaren.

En smällfet Wayne Rooney, 24, med vildvuxet skägg. Sun publicerar i dag bilderna som skulle kunna vara Alex Fergusons värsta mardröm.

Men lugn, än är det bara på låtsas, ”Fergie”.

Tappar all tro

Bilderna är hämtade ur en ny reklamfilm för Nike och visar hur det skulle kunna gå om England och Rooney gör dåligt ifrån sig i VM. I filmen tappar Rooney all tro på sig själv, lägger av med fotbollen och tvingas leva i snusk i en förfallen husvagn.

Verkligheten är en annan. Trots skador har Wayne Rooney gjort sin bästa säsong under karriären med 34 mål totalt.

Men Ferguson är ändå orolig för att ha överanvänt sin stjärnspelare. Daily Telegraph skriver i dag om Manchester United-managerns bekymmer. Han uppges vara övertygad om att anledningen till att laget inte vunnit vare sig Premier League eller Champions League i år är att man gjort sig för beroende av Rooneys insatser.

Letar fler anfallare

Bristen på troféer länkar han till den skada Rooney ådrog sig under Bayern München-matchen och som sedan höll i sig under några av säsongens viktigaste matcher. Därför blir ett av Fergusons viktigaste mål för den kommande säsongen att se till att Wayne Rooney får back-up, med flera anfallare, skriver Daily Telegraph.

ARTIKELN HANDLAR OM