Managern slår fast - Sterling stannar

FOTBOLL

Raheem Sterling erkände i en intervju till BBC att han nobbat ett bud från Liverpool. En intervju han inte fått grönt ljus från klubben att medverka i.

– Det fanns inte något godkännande från oss, säger managern Brendan Rodgers.

Trots att Sterling nobbat Liverpools senaste bud kommer han inte att säljas enligt Brendan Rodgers. Den 20-årige mittfältaren berättade för BBC att han nobbade ett kontraktsbud värt 100 000 pund i veckan.

– Jag vill inte uppfattas som en pengajagande 20-åring. Jag vill bara ses som en ung kille som älskar att spela fotboll. Det har aldrig handlat om pengarna, sa Sterling till BBC.

Istället för att bry sig om hur fet plånboken kan bli menar Sterling att han genom hela sin karriär brytt sig om att vinna titlar och fylla på troféskåpet.

”Han kommer att lära sig”

Sterling kommer inte att diskutera sin framtid med klubben innan säsongen är färdigspelad. Men managern Brendan Rodgers tror att talangen blir kvar i klubben.

– Vi har ett starkt förhållande. Han är lycklig här och tycker att det är en ära att representera Liverpool. Han har dessutom två och ett halvt år kvar på kontraktet och kommer inte att försvinna i sommar. Liverpool är en av fotbollsvärldens mäktigaste klubbar och om vi inte vill sälja, så kommer vi inte att sälja, säger Rodgers och menar att intervjun var ett misstag från Sterlings sida.

– Det fanns inte något godkännande från oss. Han kommer att lära sig, vi gör alla misstag i livet speciellt som unga. Jag tror att pojken försökte ta bort fokus på snacket om kontrakt och pengar. Och förhoppningsvis ligger fokuset på att spela fotboll nu.

ARTIKELN HANDLAR OM