”Hart ut – Neuer in”

avKristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppgifter: Guardiola vill göra målvaktsbyte i City

1 av 2
Joe Hart – Citys kulturbärare.

Kollegan räddade klubben till ligacuptiteln och när Joe Hart var tillbaka mellan stolparna förlorade City 0-3.

Nu uppger Daily Mirror också att Pep Guardiola vill ha Manuel Neuer när han tar över den engelska storklubben.

Daily Mirror i dag.

Joe Hart har haft en tuff vecka som förstamålvakt i Manchester City. I söndagens ligacupfinal blev Willy Caballero stor hjälte när han räddade klubben till titeln med tre av fyra straffräddningar i straffsparksläggningen.

Caballero hade varit Citys förstaval genom cupspelet och fick även stå finalen. Och även om Hart gladde sig med sin målvaktskollega blev det en mindre trevlig återkomst mellan stolparna för Hart när City förlorade 0-3 i onsdags mot just Liverpool i ligaspelet.

Vill höja sin lön

Och i dag får den engelske landslagsmannen ytterligare lök på laxen. Daily Mirror uppger nämligen att Harts framtid i klubben är osäker då nye tränaren Pep Guardiola vill ha en mer spelande målvakt för sitt spelsystem i City.

Högst upp på önskelistan uppges Bayern Münchens målvakt Manuel Neuer finnas. Enligt Mirror är Guardiola fast besluten om att ha en målvakt som är duktig med fötterna längst bak i sin uppställning. City uppges redan ha satt sig in i Neuers kontraktssituation i Bayern och enligt Mirrror är tysken på jakt efter en lönehöjning – en höjning i storlek Bayern kommer ha svårt att betala.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM