”VNL blir Mourinhos offer efter fiaskot”

avMartin Tolén

Publicerad:

Manchester Uniteds fiaskoinsats mot Tottenham får konsekvenser.

Nu väntas Victor Nilsson Lindelöf petas helt medan Alexis Sanchez får en ”sista chans” mot Burnley, enligt The Times.

”José Mourinho måste ta bort Lindelöf ur skottlinjen”, skriver tidningen.

Manchester United har inlett ligasäsongen svagt.

Segern i ligapremiären hemma mot Leicester (2–1) har följts upp av en 3–2-förlust borta mot Brighton och förnedrande 0–3 hemma mot Tottenham.

Och kritiken mot United-spelarna – med Victor Nilsson Lindelöf i spetsen – var stor efteråt.

– Jag kan inte kritisera Victor Lindelöf längre för det har nått till en punkt där han har tagit sig vatten över huvudet. Jag tycker faktiskt synd om honom, han borde inte spela på den här nivån, sa bland annat förre Premier League-spelaren Jamie Carragher.

Foto: DAVID KLEIN / X06540

”Lindelöf offras helt”

Och nu får den massiva kritiken konsekvenser för den svenske landslagsmittbacken.

Brittiska The Times siar om att Manchester United-managern José Mourinho utsett två ”offer” efter den svaga säsongsinledningen: Victor Nilsson Lindelöf, som därmed ratas helt från matchtruppen till mötet med Burnley, och anfallsstjärnan Alexis Sanchez som får ”en sista chans” på söndag.

”Mourinho måste ta bort Lindelöf ur skottlinjen. Det ser ut som att han inte är i närheten av att vara tillräckligt bra för att spela i United. Mourinho kanske ger Marcos Rojo, som är tillbaka i träning under onsdagen, en chans att spela bredvid Eric Bailly. Rojo är vänsterfotad och skulle ge försvaret balans”, skriver tidningen.

Manchester United har så här långt släppt in sju mål på tre ligamatcher, bara Huddersfield och West Ham har släppt in fler med sina nio vardera.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM