Lagrell nedringd - tvingades stänga av mobilen: Många var positiva

FOTBOLL

MÜNCHEN

Han gör det inte speciellt ofta. Men i går tvingades Svenska fotbollförbundets ordförande, Lars-Åke Lagrell, stänga av telefonen.

- Det var många som hade synpunkter, säger han.

Kort efter den svenska åttondelsförlusten mot Tyskland svarade fotbollförbundets högste ansvarige på frågor från bland annat Sportbladet innan han var tvungen att stänga av för att ta hand om värdskapet i samband med en middag i München.

När han ett par timmar senare igen slog på mobiltelefonen insåg Lagrell att det var lika bra att behålla telefonen avstängd.

Telefonen ringde konstant.

Stort engagemang

- Många vara positiva och glada och så var det givetvis en del som hade synpunkter på att vi förlorade.

- Engagemanget från folket är positivt. Det är i grunden bra för svensk fotboll. Men just när det blir så här kan det vara lite jobbigt, säger Lars-Åke Lagrell.

Ny förbundskapten

Vad tyckte folk?

- De flesta hade synpunkter på att vi släppte in två mål i i början. Ligger man under med 0-2 efter tolv minuter så kan man självklart inte vara glad över det. Och så var det någon som föreslog ny förbundskapten också.

- Men de allra flesta tyckte att det hade varit en bra turnering totalt, säger Lars-Åke Lagrell. Jag är medveten om att det kommer finnas många åsikter framöver.

Michael Wagner