Ibrahimovic: Jag är tillbaka i november

Uppgifter: Zlatan tillbaka tidigare än väntat

avMartin Tolén

Zlatan Ibrahimovic rehabtränar sin knäskada.

Och 35-åringen gör framsteg, enligt engelska medier.

”Jag är tillbaka om fem månader”, uppges svensken ha sagt till Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic, 35, kämpar sig tillbaka från sin allvarliga knäskada han ådrog sig i Europa League-mötet med Anderlecht i april.

Svensken släpptes i förra veckan från sitt utgående kontrakt med Manchester United, men klubben har bekräftat att anfallaren ska göra stora delar av sin rehabiliteringsträning på Manchester Uniteds träningsanläggning.

– Jag har inte pratat med honom än. Men det är bra att ha honom här för att prata lite om klubben och allt runtomkring, sa svenske nyförvärvet Victor Nilsson Lindelöf till Manchester Uniteds egna tv-kanal, MUTV, i samband med att hans övergång blev officiell förra veckan.

”Tillbaka om fem månader”

Och nu kommer även de första rapporterna kring Ibrahimovics status.

De första rapporterna har antytt att svensken är tillbaka först i januari 2018, men nu kan det bli en comeback tidigare än så.

Enligt engelska tabloiden The Sun befinner sig Ibrahimovic fortfarande i Manchester för att rehabträna och har även tagit bort det knäskydd han använde sig av tidigare.

Och hur trovärdiga uppgifterna än må vara har Daily Star samstämmiga uppgifter och skriver att svensken visat upp sig i samband med sönernas, Maximilian, 10, och Vincent, 9, träning på Littleton Road i Salford.

”Jag är tillbaka om fem månader”, uppges svensken ha sagt till Manchester Uniteds personal, enligt tidningen.

Sönerna i United-tröja

Zlatan har tidigare avslöjat att det var sönerna som fick honom att välja Manchester United förra sommaren.

Och oavsett om svenskens framtid finns i Manchester United har svensken i alla fall gett en hint om att sönernas framtid kan finnas i klubben.

Under en tecknad bild på svenskens Instagram – föreställande Zlatan, Maximilian och Vincent iföda Manchester United-tröjor – skriver Zlatan:

”Evolutionen”.