Öckerö IF

Delad pott när Öckerö tog emot Landvetter

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Hemmalaget Öckerö och Landvetter tog en poäng var i mötet i division 3 mellersta Götaland i fotboll. Matchen slutade 2–2 (1–1).

– Tuff jämn match. Väldigt långa lag med mycket omställningar fram och tillbaka sista 15, 20 minuterna där båda lagen har bra chanser att avgöra men ingen lyckas. Känner oss lite besvikna då vi tycker att vi borde haft en solklar straff i början på andra halvlek som inte blåses för. Istället får Landvetter en i våra ögon felaktig straff lite senare. Ganska rättvist resultat till slut kanske, tyckte Öckerös tränare Andreas Elfström, efter matchen.

Landvetters tränare Oscar Marek tyckte så här om matchen:

– Med våra förutsättningar inför dagens drabbning med en spelare från A-truppen på bänken tycker jag att vi visar en fin karaktär. Vi kämpar och sliter och med lite tur åker vi hem med tre poäng. Med det sagt är det rättvist med varsin poäng då matchen böljar fram och tillbaka med några bra perioder för oss och några bra för dem. Nu ska vi läka i veckan och hoppas att vi får med hel matchtrupp nästa helg.

Målgörare för hemmalaget var Gustav Claeson och Victor Nystedt, och för bortalaget Yasin Belouati och Albin Gustavsson.

Det här betyder att Landvetter ligger på åttonde plats i tabellen, och Öckerö är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 5 september 15.00, har Öckerö UIFK borta på Lassalyckan, medan Landvetter spelar borta mot Råslätt.

ANNONS EXTERN LÄNK

JACKPOTT – 25 miljoner på Stryktipset. Missa inte att skaffa andel i Sportbladets supersystem för 550 kr i jakten på 13 rätt | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Öckerö IF

Landvetter IS

Fotboll