AIK Fotboll

Talangen förlänger med AIK

Av: 

Jasmin Frljevic

FOTBOLL

Ofori kritar på för ytterligare ett år

AIK och Ebenezer Ofori har nått en överenskommelse att förlänga 19-åringens kontrakt med ett år.

– Han har en outvecklad potential som vi önskar påverka i AIK under längre tid än ursprungskontraktet, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Ebenezer Ofori skriver på för ytterligare ett år med Stockholmslaget. Han anlände till klubben 2013 och har hunnit med 31 tävlingsmatcher i AIK-tröjan.

– Han har anpassat sig till AIK och Sverige på ett sätt som gör att han utvecklas som fotbollsspelare under varje träning och match vilket gör att han också vill ha ett längre förhållande med AIK, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

Haft en bra utveckling

19-åringen har, sedan ankomsten till AIK 2013, spelat 31 matcher och svarat för ett mål. Och Björn Wesström ser potential hos ghananen:

Han har en positiv prestationseffekt för AIK och det är en god signal när en utländsk spelare förlänger sitt avtal till hur vi anpassat honom socialt  samt gett honom ett förtoiende som han känner är utmanande och stimulerande.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

AIK Fotboll

Ebenezer Ofori