Det är något som inte stämmer här

FOTBOLL

Tror du på Premier Leagues officiella information?

1 av 3 | Foto: VIASAT FOTBOLL
Gary Taylor-Fletcher hoppade in för Leicster mot Chelsea.

Gary Taylor-Fletcher presenteras både på Leicesters och Premier Leagues hemsida som 183 centimeter lång och 70 kilo tung.

När 33-åringen gjorde comeback i högstaligan började en del att tvivla.

När Gary Taylor-Fletcher byttes in i 0-2-förlusten mot Chelsea var det många som höjde på ögonbrynen. I sociala medier konstaterades det snabbt att den 33-årige anfallaren kanske inte utnyttjat försäsongen innan sin comeback i Premier League till fullo.

”Andfådd av att fundera”

Fotbollslegendaren Gary Lineker var bara en av många som uttryckte sin förvåning över Taylor-Fletchers kroppshydda och fysiska form. Kanske inte så konstigt då 33-åringen enligt den officiella informationen bara väger 70 kilo.

”Jag menar, att se bilden på Twitter är en sak men att se kroppen på riktigt”, skriver EPSN:s Miguel Delaney på plats på Stamford Bridge.

”Taylor-Fletcher blev precis andfådd när han funderade på att göra en löpning”, skriver Sports Illustrateds Andy Glockner.

”Otrolig motor”

”Taylor-Fletcher joggar fortfarande. Motorn på den killen är otrolig”, skriver The Telegraphs Jonathan Liew.

Sedan fanns det de vars drömmar och hopp väcktes av 33-åringens återkomst i den högsta ligan. Som amatörligorna Sunday Leagues största informationskonto konstaterade:

”Gary Taylor-Fletcher är en Premier League-spelare. Det finns hopp för oss alla”.

ARTIKELN HANDLAR OM