"Juventus nobbar Zlatan – Galatasaray ger sig in i jakten"

avKristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Raiola: "0,001 procents chans att Ibra flyttar till Juventus"

1 av 9

I natt kommer nya Zlatan-uppgifter från Italien.

Juventus uppges ha nobbat svenskens agent, Mino Raiola, och hans försök att få Zlatan till klubben.

Samtidigt ger sig Galatasaray sig in i jakten på anfallstjärnan enligt turkiska medier.

Foto: ALL OVER PRESS
Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att vara ryktenas man inför sommarens transferfönster. Den klubb som varit i centrum av ryktena är Juventus. Och i natt uppger Sky Italias Gianluca Di Marzio att det är säkert att Zlatan vill lämna PSG. Men samtidigt ska Juventus ha nobbat alla av Raiolas erbjudanden. Agenten ska ha jobbat i veckor på att få till en affär men har ännu inte lyckats få ett positivt svar.

Som anledning ges Juventus ekonomiska situation, och oviljan att avlöna svensken som han vill avlönas.

– Om han går ner i lön kan jag föreställa mig att många lag skulle jaga honom. Men jag är ganska skeptisk till det, speciellt eftersom det skulle behöva vara en rejäl lönesänkning, säger Juventus sportchef Giuseppe Marotta till Sky.

Men dessutom ska Zlatans historia med klubben ha fått Juventus att tvivla.

Turkarna har fått mersmak

Svensken lämnade klubben 2006 när man tvångsnedflyttades till Serie B i samband med Calciopoli och de Juventus-spelare som blev kvar i klubben, och är kvar än i dag, ska enligt Di Marzio ha en ansträngd relation med Zlatan.

Förra sommaren fick Di Marzio rätt när han avslöjade att Ezequiel Lavezzi skulle lämna Napoli och skriva på för PSG.

Även Raiola själv har blivit minst sagt tveksam inför en flytt till Turin-klubben.

– Det är 0,001 procents chans att Ibra flyttar till Juventus, säger agenten till italienska Tuttosport enligt football-italia.

Och under natten uppgavs en ny kandidat ha gett sig in i jakten på svenskens sommarsignatur. Turkiska Sabah och Fotomaç rapporterar nämligen att CL-kvartsfinalisten Galatasaray vill knyta till sig Zlatans tjänster. Den turkiska storklubben ska efter värvningarna av Wesley Sneijder och Didier Drogba ha fått mersmak och vill i sommar värva Iker Casillas som ny målvakt och antingen Zlatan eller Zenits brasse Hulk som förstärkning i anfallet.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM