Avslöjar: Ola Larsson ny sportchef i Omonia Nicosia

Här är Ola Larssons oväntade jobb.

Enligt Sportbladets uppgifter blir den förre tekniske direktören i Hammarby ny sportchef i Omonia Nicosia på Cypern - något som väntas bli officiellt inom den närmsta veckan.

Det var under fredagen som Fotbollskanalen skrev om att Omonia Nicosia jagade Hammarbys sportchef Jesper Jansson gällande jobbet som sportchef i klubben. Enligt sajten har klubben varit i kontakt med en rad personer och även kallat till intervjuer angående tjänsten. Cypriotisk media har även nämnt Ola Larsson som en kandidat då klubben ska ta in minst en person dom ska vara ett mellanting mellan sportchef och teknisk direktör.

Larsson väntas presenteras inom kort

Enligt Sportbladets uppgifter blir det inte Jesper Jansson, som nyligen skrev på ett nytt kontrakt som tillsvidareanställd i Hammarby, som blir ny sportchef i Omonia Nicosia utan Ola Larsson.

Larsson har rest ner till Cypern för att göra klart med klubben och går allt som det ska väntas han presenteras officiellt under den närmsta veckan.

Omonia är femma i den cypriotiska ligan och man har bland annat de tidigare allsvenska profilerna Mix Diskerud och Fouad Bachirou i laget.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.