Fotboll

Henrik Larssons tänkta kollega tar paus från fotbollen

Av: 

Erik Karlsson

FOTBOLL

Uppgifter har gjort gällande att Henrik Larsson är aktuell som assisterande tränare till Dirk Kuyt i Feyenoord i en ny tränarkonstellation.

Men nu pausar nederländaren sin tränarkarriär av privata skäl.

– Det här är det mest smärtsamma jag varit med om, säger han till Mirror.

Det är snart två veckor sedan uppgifter kom om att Dirk Kuyt, Henrik Larsson och Alfons Groenendijk – alla med Rob Jansen som agent -– skulle bilda en ny tränartrio i Feyenoord.

– Ingen aning faktiskt. Men om det skulle vara så skulle jag givetvis tycka att det är väldigt intressant, sa Henrik Larsson till Sportbladet om uppgifterna.

Dirk Kuyt, som för närvarande är juniortränare i klubben, var tänkt som huvudtränare. Men nu har den före detta Liverpool-spelaren tagit en paus från all fotboll på obestämd tid då han ska skiljas.

”Vill vara nära dem nu”

– Det här är det mest smärtsamma jag varit med om. Min prioritet just nu är mina barn, de är viktigare än att bli manager för Feyenoord, säger han till Mirror.

Han vill ägna all tid åt barnen i den svåra processen.

– Jag har varit tvungen att berätta för dem att mamma och jag ska gå skilda vägar. Jag vill vara nära dem nu, säger han.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Bank: Landar i ett inbördeskrig

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fotboll

Dirk Kuyt

Henrik Larsson

Eredivisie

Feyenoord