Rasar efter kommentaren: ”En skam”

Zidane vill att Gareth Bale lämnar Real Madrid så fort som möjligt.

Uttalandet har fått walesarens agent att gå i taket.

– Zidane är en skam. Hur kan han säga något sånt om en spelare som har gjort så mycket för klubben?, säger Jonathan Barnett till ESPN.

Real Madrid och Gareth Bale kommer att gå skilda vägar. Det stod klart tidigt under söndagsmorgon när Zidane avslöjade att en försäljning av walesaren är väldigt nära.

– Vi hoppas att han lämnar snart, det vore bäst för alla. Vi jobbar på att få till en transfer till ett nytt lag, sa Zidane och fortsatte:

– Jag har ingenting personligt mot honom, men det kommer en tid då saker görs för att de måste göras. Jag måste ta beslut, vi måste förändras. Det är mitt beslut.

Har tre år kvar

Kommentarerna har inte landat väl hos Bales agent, Jonathan Barnett.

– Om och när Gareth lämnar så är det för att han själv vill det. Det har ingenting med Zidane att göra, säger han till ESPN och fortsätter sedan sin attack:

– Zidane är en skam. Hur kan han säga något sånt om en spelare som har gjort så mycket för klubben?

Gareth Bale kom till Real Madrid 2013. Han har vunnit fyra Champions League-titlar och en La Liga. 30-åringen har ett kontrakt med spanska giganten fram till 30 juni 2022. Under sommaren har han kopplats ihop med en flytt till Manchester United.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.